Rade Super Premii cu Super Bingo Metropolis!

Super Bingo Metropolis vine cu o noua promotie! Cartoanele portocalii iti ofera si posibilitatea sa pe loc. Cei care cumpara o serie de 3 cartoane Super Bingo Metropolis primesc, pe langa un , si un talon razuibil. Cu acesta poti castiga pe loc 100 de lei sau inca o noua serie de 3 cartoane si un .

Nu rata aceasta noua sansa de castig pe care ti-o ofera Super Bingo Metropolis, super -ul care are loc in fiecare duminica pe incepand cu ora 16:15. Chiar daca nu ai castigat, vei gasi un cod sub zona razuibila. Acest lucru inseamna ca ai sanse mari sa castigi saptamanale de 15.000 lei si un premiu lunar (pe 30 iunie), o 15.000 lei. Inscrie codul la sms 1316 (cost 0.15 / sms) sau gratuit aici si iti cresti sansele de a castiga pe bune!
E timpul sa castigi! Pe bune! Rade un premiu! Sortii pot fi de partea ta pentru ca noi vrem sa-ti oferim sanse dupa sanse. Cumpara cartoane portocalii, rade talonul razuibil si chiar daca nu ai castigat, trimite codul la sms 1316 sau aici. Valoarea totala a premiilor din promotia RADE UN PREMIU este de 500.000 lei!

Atentie cod-ul nu va fi validat daca il trimiteti ca si comentariu! Va repetam pentru trimiterea lui va rugam sa accesati urmatorul link!

Comments are closed.

Post Navigation