Rade Super Premii cu Super Bingo Metropolis!

Metropolis vine cu o noua promotie! Cartoanele portocalii iti ofera si posibilitatea sa castigi pe loc. Cei care cumpara o serie de 3 cartoane Metropolis primesc, pe langa un talon gratuit, si un talon razuibil. Cu acesta poti castiga pe loc 100 de lei sau inca o noua serie de 3 cartoane si un talon gratuit.

Nu rata aceasta noua sansa de castig pe care ti-o ofera Super Metropolis, super -ul care are loc in fiecare duminica pe 1 incepand cu ora 16:15. Chiar daca nu ai castigat, vei gasi un cod sub zona razuibila. Acest lucru inseamna ca ai sanse sa castigi saptamanale de 15.000 lei si un premiu lunar (pe 30 iunie), o 15.000 lei. Inscrie la sms 1316 (cost 0.15 euro / sms) sau gratuit aici si iti cresti sansele de a castiga pe bune!
E timpul sa castigi! Pe bune! Rade un premiu! Sortii pot fi de partea ta pentru ca noi vrem sa-ti oferim sanse dupa sanse. Cumpara cartoane portocalii, rade si chiar daca nu ai castigat, trimite codul la sms 1316 sau aici. Valoarea totala a premiilor din promotia RADE UN PREMIU este de 500.000 lei!

Atentie cod-ul nu va fi validat daca il trimiteti ca si comentariu! Va repetam pentru trimiterea lui va rugam sa accesati urmatorul link!

Comments are closed.

Post Navigation