Rade Super Premii cu Super Bingo Metropolis!

Super Metropolis vine cu o noua promotie! iti ofera si posibilitatea sa castigi pe loc. Cei care cumpara o serie de 3 cartoane Super Bingo Metropolis primesc, pe langa un , si un talon razuibil. Cu acesta poti castiga pe loc 100 de lei sau inca o noua serie de 3 cartoane si un .

Nu rata aceasta noua sansa de castig pe care ti-o ofera Super Bingo Metropolis, super show-ul care are loc in fiecare pe incepand cu ora 16:15. Chiar daca nu ai castigat, vei gasi un cod sub zona razuibila. Acest lucru inseamna ca ai sanse sa castigi premii de 15.000 lei si un lunar (pe 30 iunie), o DACIA DUSTER 15.000 lei. Inscrie la sms 1316 (cost 0.15 / sms) sau gratuit aici si iti cresti sansele de a castiga pe bune!
E timpul sa castigi! Pe bune! Rade un premiu! Sortii pot fi de partea ta pentru ca noi vrem sa-ti oferim sanse dupa sanse. Cumpara cartoane portocalii, rade talonul razuibil si chiar daca nu ai castigat, trimite codul la sms 1316 sau aici. Valoarea totala a premiilor din promotia RADE UN PREMIU este de 500.000 lei!

Atentie cod-ul nu va fi validat daca il trimiteti ca si comentariu! Va repetam pentru trimiterea lui va rugam sa accesati urmatorul link!

Comments are closed.

Post Navigation