Bingo România – AcasaTV


In curand mai multe detalii despre Romania

Jocul se va difuza pe Acasa tv incepand cu orele 22.00. Prima editie va avea loc pe 16 iunie 2013

O serie de 3 bilete costa 10 lei.

Se ofera un talon razuibil unde poti castiga pe loc bilete, si o masina

Pe langa talonul razuibil se mai ofera inca 4 bilete gratuite care vor fi depuse in urma si vor participa la tragerile din platou.

Bilete pot fi achizitionate de la agentii stradali Bingo Romania, de la oricare dintre agentiile SuperBet, in incinta galeriilor comerciale, online sau sms.

Ai cumparat minim 3 bilete?

* razuieste talonul si poti castiga un instant. Daca gasesti un cod, urmareste emisiunea pentru a afla daca ai castiga o masina.

Daca esti castigator trebuie sa iti revendici premiul apeland numarul 021.9597 sau la sediile judetene. In maxim 48 ore primesti premiul.

Premiile la jocul de bingo

– O linie – se va premia numai prima linie castigatoare

– Doua linie – se vor premia primele doua linii castigatoare

– Bingo – Daca ai bifat toate numerele

Bingo acumulat

NOU: Bingo 13 si Bingo 14 – Dupa finalizarea extragerii si castigarea jocului de bingo, vor fi premiati si cei care au 13 sau 14 numere pe bilet.

Taloanele necastigatoare se completeaza si se depun in urna si participa la extragerile urmatoarei editii.

Cine suntem?

Compania noastră s-a înfiinţat în anul 2012 din dorinţa de a oferi jucătorilor şi pasionaţilor de jocul de Bingo posibilitatea de a participa la un joc de Bingo autentic, organizat cu grijă, seriozitate şi profesionalism.

Misiune

BINGO ROMÂNIA îşi propune să rămână un etalon în această industrie, să aducă bucurie, câştiguri şi divertisment de calitate pentru sute de mii de români, săptămână de săptămână. Nu întâmplător, probabilitatea de câştig la BINGO ROMÂNIA este mai mare decât la oricare alt competitor.

Viziune

BINGO ROMÂNIA îşi doreşte să devină cel mai popular joc al românilor! Ne străduim cu fiecare ediţie să oferim mai şanse de câştig pentru toţi participanţii, într-un spectacol unic. Ne propunem să fim sursa de distracţie, speranţă şi câştig a tuturor românilor. Lumea are nevoie de câştigatori! Românii joacă, se distrează şi câştigă cu BINGO ROMÂNIA!

Valori

Advanced Bingo System tratează cu maxim de seriozitate şi profesionalism organizarea jocului, ţinând cont de cele mai riguroase standarde prevăzute de legea română.

Responsabilitatea şi implicarea caracterizează fiecare acţiune a noastră, de la cel mai mic detaliu organizatoric al jocului, până la proiecte de responsabilitate socială.

Credem într-un produs profesionist şi inovativ, care aduce românilor bucuria celor mai mari , comparativ cu oricare competitor de pe piaţă! Şi pentru că ne respectăm fiecare promisiune, orice premiu oferit de BINGO ROMÂNIA intră garantat în posesia câştigătorului în 48 de ore de la revendicare.

Comments are closed.

Post Navigation